Dagje uit

OMGEVING

DAGJE UIT

FOTOGALERIJ

CONTACT

Maastricht (25 km)

Bezoek de mooie stad Maastricht aan de Maas om te winkelen of voor een mooie stadswandeling. Bij Maastricht Underground maakt u een stapje terug in de tijd (www.maastrichtunderground.nl).

Vaals (10 km) en Aken (begint direct na de doorgaande weg door Vaals)

Naast het bekende Drielandenpunt (www.drielandenpunt.nl) is er een outdoor kartbaan (www.kartingvaals.nl). Ook winkelen behoort alle dagen van de week tot de mogelijkheden. Voor een bezoekje aan Duitsland rijdt u meteen even door naar Aken.

Heerlen, Kerkrade en Landgraaf (20 km)

Regendag? Breng dan met uw kinderen een bezoek aan Kinderstad Heerlen (www.kinderstad.nl),  het grootste overdekte attractiepark in de omgeving. Ook dierentuin GaiaZoo (www.gaiazoo.nl) in Kerkrade ligt om de hoek. Zin in wintersport? Een van de grootste overdekte piste ter wereld ligt in SnowWorld te Landgraaf (www.snowworld.com).

Gulpen (6 km)

Dagje zwemmen? In Gulpen bevindt zich het Subtropisch Zwemparadijs AquaMosa (www.mosaqua.nl) met tevens een vijftal buitenbaden voor de warme zomerdagen.

Valkenburg (17 km)

Naast de vele terrasjes in het toeristenstadje Valkenburg is er voldoende te beleven, zoals een bezoek aan Mergelrijk met de oudste steenkolenmijn (www.steenkolenmijn.nl),  het Sprookjesbos (www.sprookjesbos.nl), of een ritje in de kabel- of rodelbaan (www.agogovalkenburg.nl).  Ook kunt u hier grotbiken (ASP Adventure) of heerlijk ontspannen in Thermae 2000 (www.thermae.nl).